Er du ny i

Sønderborg Frikirke

Find vigtige informationer her

Vi inviterer gerne til en samtale

Vi vil rigtig gerne mødes med nye i vores kirke til en snak om hvem vi er, hvad vi tror på og en samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig på vej, på den bedst muligt måde. Det er også her, du kan stille de spørgsmål, du måtte have.

Til samtalen vil vi komme omkring teologi, kirkelige handlinger som dåb, bryllup m.m., medlemsskab, hjemmegrupper, arbejdsgrupper, aktiviteter - og hvad du ellers kunne tænke dig at komme omkring. 

Tag kontakt til en af præsterne - for at få en samtale. Du finder link til kontaktdata herunder - men tag også gerne fat i os til en gudstjeneste. 

Hjemmegrupper og arbejdsgrupper

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde ind i nogle gode fælleskaber. Du kan finde links til de forskellige grupper her på hjemmesiden, men du er også velkommen til at tage fat i os for at høre mere. 

Kalender og nyhedsbrev

Der er et link til vores kalender her på siden. Du kan også modtage vores nyhedsbrev, så du kan følge med i, hvad der sker. Spørg endelig hvis du er i tvivl om nogle af de aktiviteter og arrangementer der er at finde i vores kalender. 

At støtte op om kirken

Vi opfordrer til at man støtter op om kirken både med sin tid og med sin økonomi. Vi får ikke statstilskud, og alle de aktiviteter og muligheder der er i Sønderborg Frikirke er betalt af gaver til menigheden. Du kan læse mere om at give via linket herunder, men også her er du mere end velkommen til at tage fat i os. 

Gæst eller medlem?

ALLE er velkomne i Sønderborg Frikirke. Man behøver ikke at være medlem for at komme eller for at deltage i kirkens arrangementer og aktiviteter. 

Om

Kirken

Læs her

Præster

Ledergruppe

Tag kontakt

Medlemsskab

 

Læs her

Kirkelige Handlinger

Læs her

Gaver 

 

Læs her

Kirkeliv

 

Læs her