Hearts of Gospel

Gospelfællesskabets største og ældste kor

Hearts of Gospel

Koret startede i august 2012 fordi behovet for et gospelkor uden optagelsesprøve opstod. I dag er koret det ældste og det største kor I Gospelfællesskabet Sønderborg. 

Koret er et voksenkor, der er åbent for alle, der har lyst til at synge gospel og deltage i et fællesskab med andre sangglade mennesker. 

ALLE kan synge med i Hearts of Gospel. Når vi synger dykker vi også ned i, hvad sangene handler om, og hvilken betydning indholdet i gospelsangene kan have for mennesker, og det liv vi lever. Det er vigtigt for også at kunne formidle sangene og give sangene det rigtige udtryk.

Gospel betyder betyder gode nyheder - og det er lige præcis det rigtig mange oplever efter en onsdag aften i fællesskab med de andre i Hearts of Gospel. Glæde, liv, nærvær, omsorg - og at man for en stund kan glemme verden udenfor. 

Koret har en forårskoncert og en julekoncert hvert år. Forårskoncerten foregår i Sønderborg Frikirke mens julekoncerten er i Lysabild Kirke. Koret deltager også ved Gospelfællesskabets Sommergospelfest - og nogle gange til gospelgudstjenester og andre arrangementer. 

Det praktiske 

Koret synger onsdage (bortset fra den 1. onsdag i måneden) fra kl. 19 - 21 i Sønderborg Frikirke, Damgade 94. Hvis man gerne vil synge med i koret, så dukker man op en onsdag aften. De første to gange er gratis prøvegange. Når man har tilmeldt sig og betalt kontingent, får man udleveret et sanghæfte. 

Vi holder altid pause, hvor vi drikker kaffe og spiser kage. Det er kormedlemmerne der på skift sørger for kaffe og kage. 

Det koster 650 kr at deltage pr. halvår. Pengene indbetales på kontoen i Danske Bank: reg.: 1569 og kontonr. 11930522. Hvis du synger i flere kor i Gospelfællesskabet betaler du fuld pris for det dyreste, halv pris for det næstdyreste og herefter er resten gratis. 

undefined

Kontakt og tilmelding

Hvis du gerne vil høre mere om koret, så er du velkommen til at tage kontakt til korleder May Jeznach Madsen på

Mail - eller telefon - 61 18 83 23

Du kan tilmelde dig koret - og læse mere om koret her:Tilmelding Hearts of Gospel