Menighedslejr 2024

"Lad jer forvandle" er dette års tema for vores menighedslejr d. 7. - 9. juni på Gendarmstiens Lejrskole på Broagerland. 
 

Indhold på lejren

 

Vi glæder os til weekenden på Gendarmstiens Lejrskole på Broagerland. Temaet for årets lejr er "Lad jer forvandle" - vi drømmer om en lejr, hvor vi sammen træder længere ind i Guds nærhed, hvor han får lov til at forvandle os. 


Glæd dig til en weekend med god tid til spændende oplæg, fællesskab og givende samtaler. Vi skal spise lækker mad, være sammen om lovsang og Guds ord - og vi skal nyde aktiviteter, spil og leg på tværs af alder. 

 

Det praktiske


Ankomst og indkvartering på lejren er fra fredag d. 7. juni fra kl. 16. Vi spiser aftensmad sammen kl. 18.00. Kl. 20.00 har vi en fælles opstart med lovsang og bøn. 

 

Lørdag får vi besøg af Silas Majgaard - præst i Apostolsk Kirke Ålborg, som vil udfordre os på temaet "Lad jer forvandle!" 

 

Lejren slutter søndag d. 9. juni omkring kaffetid. Søndag har vi gudstjeneste sammen kl. 10, herefter spiser vi middagsmad sammen - og slutter med kaffe inden vi drager hjem igen. Vi er fælles om opgaverne i løbet af weekenden. 

 

Vi vil rigtig gerne opfordre til, at så mange som muligt sover på lejren. Der er mulighed for at tage campingvogn med, hvis man gerne vil sove i campingvogn. Der er dog som udgangspunkt rigeligt med værelser og gode senge på værelserne. Prisen er den samme uanset om man overnatter, overnatter i campingvogn eller sover derhjemme. 

 

Lejren planlægges af May og David. Tag fat i dem på nedenstående kontaktinfo, hvis I har spørgsmål.

 

Man tilmelder sig via linket nederst på siden her - betaling sker ved tilmelding. Se information nederst i denne tekst. 

 

Hvad koster det?

 

Priser: 

Børn 0-3 år: Gratis 

4 – 12 år: 300 kr 

13 år og op: 500 kr 

 

Max. pris for husstand (forældre + børn under 18 år): 1500 kr. Det er vigtigt for os, at så mange som muligt kan deltage. Det økonomiske skal ikke være en hindring. Skriv til os på kontaktinfo herunder, hvis du har brug for nedsat pris.  

 

Betaling for lejren skal ske ved tilmelding. Man overfører beløbet på  Danske Bank - reg. nr: 1569 Kontonr.: 11930514  Skriv navn og mærk din betaling "menighedslejr"

 

Kontakt os - Telefon: 61 18 83 23 Mail: info@sonderborgfrikirke.dk

 

Meld dig til menighedslejren her!