Gospel4Ever

Gospelkoret der mødes onsdag formiddag

Gospel4Ever

I august 2019 bliver startede endnu et gospelkor i Gospelfællesskabet Sønderborg! Gospel4Ever havde første øvedag onsdag d. 14. august 2019 og tæller omkring 30 medlemmer, men der er altid plads til flere! Måske tænker du - jeg kan ikke synge i kor, jeg kan ikke synge gospel - og jeg kan slet ikke synge engelsk. Jeg lover dig, at vi lærer sammen - og at du nok skal finde din vej ind i koret. 

Koret er åbent for sangere i alle aldre, der har lyst til at synge med i et gospelkor onsdag formiddag. Koret startede som et 60+ kor og mange af sangerne er også stadig i den aldersgruppe, men ALLE er velkomne.

Det praktiske 

Koret mødes onsdage kl. 10 og synger til kl. 11.30. (der er som regel altid kaffe på kanden lidt før kl. 10) Kl. 11.30 - 12.00 spiser vi vores medbragte madpakker sammen! SÅ husk madpakken og prioriterer fællesskabet efter korsangen. Kontingentet er 550 kr halvårligt. Ligesom de andre onsdagskor så holder vi fri hver den første onsdag i måneden. Kontingentet indbetales på kontoen i Danske Bank: reg.: 1569 og kontonr. 11930522. Hvis du synger i flere kor i Gospelfællesskabet betaler du fuld pris for det dyreste, halv pris for det næstdyreste og herefter er resten gratis. 

Der er to prøvegange når du starter, inden du beslutter dig for, om du har lyst til at synge i koret. Når du har tilmeldt dig og betalt kontingent, får du et sanghæfte. Koret synger ikke mange koncerter - men når vi gør, så er vores dresscode sort med et snert af grøn. 

Kontakt og tilmelding

Hvis du gerne vil høre mere om koret, så er du velkommen til at tage kontakt til korleder May Jeznach Madsen på

Mail - eller telefon - 61 18 83 23

Du kan tilmelde dig koret - og læse mere om koret her:Tilmelding Gospel4Ever