Arbejdsgrupper

Kunne du tænke dig at løfte med?

Når du er en del af en arbejdsgruppe i kirken er det samtidig en god måde at lære menigheden at kende. Der er mange samtaler der foregår bedst henover opvasken eller under havearbejdet. Hvad du ser herunder er blot en del af de områder, hvor du kan være med til at løfte opgaver i kirken. Vi har også arbejdslørdage, hvor du kan byde ind med din hjælp. 

Hvis du ser noget, du gerne vil løfte med i, så tag endelig fat i os - måske skal vi have en ny gruppe startet! 

Værtskabsgruppe

Når du møder ind om søndagen - eller til andre arrangementer, vil du opleve at blive mødt af venlige mennesker i døren, der hjælper dig på vej. 

De har også lavet kaffen, gjort nadveren klar, tændt lys - og så sørger de for at lukke og slukke, når vi andre tager hjem. 

Vi har brug for flere, der gerne vil hjælpe til med denne opgave, så tag meget gerne kontakt til May Jeznach Madsen, hvis det er dig, der skal hjælpe her!

Kontakt - Værtskabsgruppe

Børnekirke og familiegudstjenester

Ca. to gange i måneden er der børnekirke i lokalerne i kælderen. Her synger børnene og laver aktiviteter og skaber fællesskab mens de voksner holder gudstjeneste i kirkesalen. 

Der er brug for flere hænder i denne gruppe. Gitte Hulvej Jørgensen er leder af gruppen og hun skal nok hjælpe dig godt på vej, så du ikke står alene. Kontakt os gerne, hvis du gerne vil hjælpe til i gruppen omkring børnekirken. 

Børnekirken står også for vores Familiegudstjenester. Du kan godt være med til at planlægge, arrangere og gennemgøre familiegudstjenesterne uden at du skal være en del af den faste børnekirke. Tag fat i os, hvis du vil vide mere!

Kontakt - Børnekirke

Rengøringsgruppe

Kontakt - Rengøring

Torsdag formiddag mødes rengøringsgruppen i kirken. Hvis du gerne vil være en del af gruppen, så tag kontakt til os. 

Du kan også få en opgave i løbet af ugen, hvis det passer dig bedre på et andet tidspunkt. 

Er du god til computer eller til lyd? Vi har altid brug for ekstra hænder til at varetage lyden. Kontakt Filip Bartholdy hvis du vil høre mere om gruppen. 

Denne gruppe eksisterer faktisk ikke helt endnu - men vi har rigtig meget brug for at have en gruppe klar, som vil kunne besøge og hjælpe i familier og hos ældre. Kontakt os meget gerne, hvis du kunne tænke dig at byde ind her. 

Hver søndag bliver gudstjenesterne oversat til engelsk. Nogle gange har vi også gudstjenester, som skal oversættes på scenen fra engelsk til dansk, eller noget der skal oversættes fra tysk. 

Hvis du er godt til sprog og kunne tænke dig at hjælpe her, så kontakt Malene Roager. 

Nogle gange er det mad til fællesspisning, andre gange er det kage til samlinger, måske er det mad til gæster - i hvert fald har vi brug for en liste af folk, vi må kontakte, hvis der er brug for hjælp omkring mad/ servering m.m.

Græsset skal slåes, skruer skal skrues - måske skal noget sættes op eller ordnes.

Vi har arbejdslørdage to gange i året, men vi har også brug for hjælp i det daglige. Tag kontakt til David Deutsch, hvis du gerne vil hjælpe til med ind- og udvendig vedligehold.